Lezing ‘Oekraïne, twee jaar na de invasie’

Op 25 januari heeft wordt een lezing georganiseerd door de afdeling Mortsel-Berchem van het Davidsfonds waar verslaggever Bruno Beeckman van het samenwerkingsverband European Broadcasting Union ons komt onderhouden over

‘Oekraïne, twee jaar na de invasie’

Bruno Beeckman (foto De Morgen)

Zoals in andere conflictgebieden staat Bruno Beeckman (54) steeds op de eerste rij, “Vaak zelfs te dicht”. Als verslaggever voor het samenwerkingsverband European Broadcasting Union reisde hij van het ene naar het andere conflictgebied. Sinds de Russische invasie in Oekraïne is hij op onze tv-schermen een meer dan vertrouwd gezicht én stem geworden. Over dat actuele onderwerp deelt hij met ons feiten, naar eigen zeggen: “Het is van levensbelang dat je je als journalist nooit laat meeslepen door je emoties. De feiten zijn de feiten. Een gouden regel waartegen helaas soms gezondigd wordt.”

Praktisch

De lezing heeft plaats

op Donderdag 25 januari ’24 te 20uur

in zaal Johannes XXIII, H. Kruisstraat 18, 2640 Mortsel.

Bijdrage: € 15. Leden Davidsfonds: €12. Houders van UA-paspoort: €3. Kansentarief UiTPAS Mortsel: €3

Website: mortsel-berchem.davidsfonds.be


Davidsfonds-afdeling Mortsel-Berchem presenteert je avond, die vooruitloopt op de Tweedehands Boeken- en Platenverkoop ten voordelen van het Oekariene project edegem van 17/18 februari ’24.

Verdere informatie over de boeken en platenverkoop vind u hier.