Oproep hulpgoederen voor Cherkasy

We doen een nieuwe oproep: aarzel niet om bij familie, vrienden en kennissen of in een club of vereniging, onze oproep voor warme kledij, schoenen, dekens, enz. kenbaar te maken.  Prioriteit blijft uiteraard medisch materiaal, hygiënische producten en niet bederfbare voeding. Want zovele Oekraïners hebben soms ‘alles’ verloren met deze oorlog. Help ons om weer snel een grote lading te kunnen organiseren, deze keer naar Cherkasy, een zeer centraal gelegen regio, naar waar we ook regelmatig hulpgoederen sturen.

En kennen jullie soms een professioneel (dokter, tandarts, kinesist, timmerman, loodgieter, enz.) die van plan is om met zijn praktijk of beroep te stoppen, aarzel dan niet om het voorstel te doen of de mogelijkheid te signaleren dat nog degelijk professioneel materiaal zeer welkom is in Oekraïne. Geef of schenk OPE dit professioneel materiaal, dat zo een nuttig ‘tweede leven’ krijgt.

En kennen jullie soms een professioneel (dokter, tandarts, kinesist, timmerman, loodgieter, enz.) die van plan is om met zijn praktijk of beroep te stoppen, aarzel dan niet om het voorstel te doen of de mogelijkheid te signaleren dat nog degelijk professioneel materiaal zeer welkom is in Oekraïne. Geef of schenk OPE dit professioneel materiaal, dat zo een nuttig ‘tweede leven’ krijgt.

Ook financiële steun voor onze transportkosten, sterk gestegen door de oorlog en de energieproblemen en -prijzen, is meer dan welkom om de ontvangen NOODHULP in Oekraïne te krijgen.

Gelieve er rekening mee te houden dat Hangar 42 in Edegem gesloten zal zijn op dinsdag 27 december 2022 en op dinsdag 3 januari 2023.

Onze vrijwilligers moeten ook eens op adem kunnen komen.  Daarna zijn we weer zoals gewoonlijk doorlopend open op dinsdag tussen 9 u. en 17 u. En voor wie dit onmogelijk is, kunnen we naar een oplossing zoeken.