Derde lading hulpgoederen 21 april 2022

Na de eerste lading in januari werden we in februari geconfronteerd met de Russische invasie en dringende vragen naar medische goederen en ziekenhuis infrastructuur. Daartegenover stond ook een ruim aanbod van goederen en helpende handen naast een aanbod om ruimte ter beschikking te stellen in voertuigen die richting Oekraïne vertrokken. Lees in dit verband het verslag van Maarten Malaise.

Op 21 april werd er dan weer een ‘dubbele-camion’ verwacht in Edegem om in de ochtend te laden. Door de talrijke opstoppingen op de snelweg geraakte hij niet tijdig in de Burletlaan waar onze vrijwilligers-laders  stonden te wachten. Gelukkig waren er nog genoeg vrijwilligers beschikbaar en bereid gevonden om de komst van de camion af te wachten en het laden tot een goed einde te brengen. Zodat een volgeladen vrachtwagen in de namiddag naar Cherkasy in Oekraïne kon vertrekken.