Gebedsmoment oktober 2021

Verslag van het gebedsmoment van 5 oktober 2021

Klik hier om het tekstboekje te lezen

Zoals aangekondigd had ons tweede halfjaarlijks gebedsmoment naar goede gewoonte in oktober plaats in de St. Jozefkerk in Edegem, de parochie waar het Oekraïne Project Edegem gestart is.

Spijtig genoeg waren deze keer niet weinig van onze getrouwe deelnemers ziek. Desondank mochten we toch ons verheugen in een dertigtal aanwezigen. De opkomst was zeker niet slecht te noemen wanneer we er rekening mee houden dat precies op diezelfde avond wel twee andere bijeenkomsten van de Pastorale Eeenheid Edegem-Mortsel doorgingen.

Wie interesse heeft voor ons gebedsboekje met als thema: ‘Geestelijke voedselsupplementen voor de versterking van onze geestelijke immuniteit’, kan dit HIER terugvinden. Van harte DANK aan allen, die met ons op 5 oktober in gebed verbonden waren, ook al kon men om diverse redenen niet fysisch aanwezig zijn. Spirituele solidariteit kent geen grenzen.

Uitnodiging gebedsmoment 5 oktober 2021

Hoe onze ‘geestelijke immuniteit’ versterken in deze moeilijke tijd?

Niemand van ons zal ontkennen dat we leven in een moeilijke tijd, gekenmerkt door tal van crisissen. Hierbij is het voor velen onder ons niet eenvoudig om het hoofd koel te houden, rustig te blijven en geen slachtoffer te worden van de vele schrikaanjagende berichten van de mainstream media of andere informatie, die ons via internet bereiken.

Er is niet alleen het virus, dat nu al sinds de lente van vorig jaar dag in dag uit onze levenswijze beïnvloedt, maar ook de klimaatverandering, die tegenwoordig voor extreme weersomstandigheden zorgt. Dan is er nog de mentale crisis, die minder zichtbaar is. En om nog maar te zwijgen van de economische crisis, althans voor bepaalde bevolkingsgroepen, want voor sommigen heeft het coronavaccin geen (financiële) windeieren gelegd.

Het is dus hoogtijd om ons geestelijk sterk te maken. Beter gewapend tegen elke vorm van besmetting, niet alleen op fysisch vlak, maar ook tegen de vele negatieve invloeden van onze steeds meer ontkerstende omgeving.

Ben je geïnteresseerd in ‘geestelijke voedselsupplementen’ om uw immuniteit op te drijven in deze ongezonde of moeilijke tijd, kom dan eens naar ons gebedsmoment. (Het duurt een half uurtje.) Inkom gratis en achteraf kans tot napraten.

Iedereen is van harte welkom op 5 oktober om 19.30 u. in de St. Jozefkerk, Molenveldlaan 2, 2650 Edegem.

Voor meer info bel: 03 288 73 65 of zend een mail naar liliane.bollaerts@outlook.be