Uitnodiging gebedsmoment 1 oktober ’24

Graag nodigen we je van harte uit op ons halfjaarlijks GEBEDSMOMENT op 1 oktober 2024, ditmaal om 19 uur in de Sint-Jozefkerk, Molenveldlaan 2 in Edegem.

Het motto van deze avond ‘Ieder mens kan het verschil maken’ is hier geen verkiezingsslogan, maar een uitdaging voor ieder van ons om bij te dragen tot meer goedheid of liefde voor onze medemens en zonder God te vergeten. De levensomstandigheden van de mensen in vele gebieden in onze wereld zijn uiterst zorgwekkend. Al worden we hiermee in het kader van onze Oekraïnewerking nog meer rechtstreeks geconfronteerd., De hoop op een voorspoedige toekomst is soms en niet alleen in Oekraïne ver te zoeken.

Wie zorg wil dragen voor anderen, wie het verschil wil maken om anderen te blijven helpen wanneer het moeilijk is, zal bij momenten zelf moeten bijtanken. Wij bieden je op 1 oktober een rustig moment aan, een half uur van ontmoeting met jezelf en de ander, van getuigenis en aandacht, muziek en stilte…Laat je gerust vergezellen. Iedereen is welkom (zonder voorafgaandelijke inschrijving).

Kan je er niet bij zijn, denk er dan aan: spirituele solidariteit kent geen grenzen!En voor wie het wensen, is er rond 20.15 u. een gezellig samenzijn in De Schrans (vlak naast de kerk) ook zonder deelname aan dit gebedsmoment.