Verkoopstand op de ‘Eco & boerenmarkt’ 28 augustus 2022

Annie Van Pee, een van onze nieuwe creatieve vrijwilligsters, heeft zelf allerlei handgemaakte artikels, zoals kaarten, doosjes, portemonnees, lavendel zakjes, beertjes, handdoeken en andere kleine geschenkjes, te veel om op te noemen, aangeboden op deze jaarlijkse bijzondere markt, georganiseerd door de Landelijke Gilde van Waarloos met de steun van de gemeente Kontich als Fairtrade gemeente. Omwille van de oorlog heeft Annie deze keer geopteerd om met haar verkoopstand de projecten van het Oekraïne-Project-Edegem te steunen. Het is een mooi initiatief, dat ongetwijfeld navolging verdient. Het heeft een mooi bedrag opgeleverd, temeer daar Annie haar basismateriaal niet aanrekent. Dergelijke persoonlijke initiatieven zijn zeer welkom. Het moeten niet altijd grote evenementen zijn.  Ook ‘vele kleintjes maken een groot’ bedrag, waarmee we belangrijke projecten in Oekraïne mogelijk maken, zoals nu weer een ‘sociaal wassalon’ voor de opvang van de ontelbare vluchtelingen in Novovlynks met de oorlog, die nog altijd meer en meer mensen op de vlucht jaagt.

Proficiat Annie en van harte nog heel veel succes met je verkoopstand ten voordele van het goede doel!