EOS-event in Edegem op 19 juni 2022

Een KUBB-tornooi, georganiseerd door EOS ten voordele van OPE

Bij de aanvang van de Russische invasie vroegen velen aan de voorzitster van OPE ‘‘Hoe kunnen we helpen?’, zo ook Michiel Baghuys, de voorzitter van ‘ EOS ‘ wat staat voor ‘ Elsdonk Oud Scouts’ in Edegem.

Op zondagmiddag werd vanaf 11 uur een KUBB- tornooi georganiseerd. Deze sportactiviteit ging door in Fort V, Parklaan 161, Edegem. Met een deel van de opbrengst van de catering werden hun vrijwilligers vergoed voor de vervoerkosten van medisch materiaal naar hangar 42, het overgrote deel, 500 euro, werd geschonken aan OPE voor de aankoop van bijkomend medisch materiaal voor de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Proficiat met dit initiatief en hartelijk dank aan EOS. Moge jullie initiatief ook andere verenigingen op het idee brengen om een activiteit te organiseren uit solidariteit met wie in Oekraïne zoveel te lijden hebben onder deze oorlog.